Begeleiding

Ambulante begeleiding

Woont u zelfstandig thuis maar heeft u last van psychische of fysieke klachten waardoor u hulp nodig heeft bij het structureren van uw leven? U heeft moeite de controle over uw eigen leven te houden. Onze ambulante ondersteuners kunnen u begeleiding bieden, thuis in uw eigen omgeving, zodat u de regie (weer) in eigen handen krijgt.

Cluster wonen

U wilt graag nog zelfstandig wonen en zoveel mogelijk de regie over uw eigen leven en leefomgeving houden. Wel vindt u het prettig om andere mensen om zich heen te hebben. Zo kunt u het gezelschap opzoeken wanneer u dat wilt. Daarnaast geeft het u een veilig gevoel, u bent niet helemaal alleen. In dat geval sluit Cluster wonen perfect aan op uw wensen.

 

Satelliet wonen

U wilt graag nog (deels) zelfstandig wonen en zoveel mogelijk de regie over uw eigen leven houden. Wel woont u graag met andere mensen om zich heen, die u ook regelmatig ziet. In een algemene ruimte zoekt u het gezelschap op wanneer u dat wilt, of u trekt zich terug in uw eigen kamer als u liever wat meer rust wilt. U vindt het fijn om regelmatig samen met andere bewoners te eten en het contact te onderhouden.

Contactformulier

Heeft u een vraag en/of verzoek? Neem dan contact met ons op via de onderstaande contactformulier. Wij proberen u zo snel mogelijk van een reactie te voorzien!

8 + 2 =